N087538
Nové
Hrách je bohatým zdrojem rostlinného proteinu. Aminokyseliny se výrazně podílejí na stavbě svalové tkáně. Kromě toho hrách obsahuje vitaminy zejména skupiny B a minerály jako jsou draslík, vápník, hořčík a fosfor.
398 ks ks skladem
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti: 0000-00-00
Zakoupením tohoto produktu získáte 12 bonusových bodů. 12 1 Kč.
Zakoupením tohoto produktu získáte 12 bonusových bodů. 12 1 Kč.
Kvalita ![]() | TOP kvalita (10 z 10) |
Značka | Naturalis |
Hmotnost / objem | 250g |
Certifikáty | BIO, Kosher, GMO Free |
Balení vydrží cca | 1 měsíc |
Forma | Prášek |
Cena za 100g | 59,6 |
Hrachový protein je bohatým zdrojem bílkovin rostlinného původu. Je ideálním doplňkem stravy vegetariánů a veganů. Díky vysokému obsahu aminokyselin je vhodný jako součást výživy sportovců.
Hrachový protein je používán jako přísada do jogurtu, salátů, těstovin, rýže a pokrmů z brambor. Jeho využití dále zahrnuje přípravu smoothie a sendvičů.
Základem pro výrobu hrachového prášku je hrášek. Mechanickým lisováním se tuk odděluje od pevné masy. Takzvaný koláč, který takto vzniká, je sušen a zpracován na prášek. Následuje cezení prášku, které snižuje podíl vlákniny, zatímco podíl bílkovin narůstá.
Nutriční analýza ve 100g | |
Energie | 404 kcal / 1707 kJ |
Bílkoviny | 83,1 g |
Sacharidy | 0 g |
Tuky | 6,8 g |
Vláknina | 5,3 g |
Nininka
Petra
Api
Dagmar Malá